Get Adobe Flash player

Caransebesul inca poate sustine multe investitii

Scris de Răzvan Mihalcea – CARANSEBEŞ – O spune chiar primarul Felix Borcean, în ciuda opoziției PSD din Consiliul Local, care a anunțat că nu se mai vând terenuri către potențiali investitori. Chestiunea în cauză a fost reluată și în ultima ședință a legislativului local de către aleșii social-democrați, „o interpelare tendențioasă”, așa cum a caracterizat-o edilul.

Potrivit acestuia, Caransebeșul încă poate pune la dispoziția investitorilor terenuri destul de consistente. „PSD a ajuns la concluzia că nu se vor mai licita terenuri mai mari de 1000 de metri pătrați, ceea ce e absurd, în condițiile în care un investitor mare, gen TMD

sau alte firme care ar vrea să investească în Caransebeș, nu acceptă decât cumpărărea terenului. Se face referire la situații din trecut, sincer vă spun că acea comisie de negociere directă cu investitorii mi se pare un lucru bun, care scurtează foarte mult procedurile, cu clauzele de rigoare. Sunt condiții foarte clare prin care o firmă dacă nu începe investiția, dacă nu o finalizează, pierde atât banii, cât și terenul, ceea ce nu poate fi decât în avantajul municipalității. Văd că acum nici grupul PSD nu mai are opinii contrare acestei comisii și acestei modalități de atribuire a terenurilor, dar se leagă de tot felul de chichițe la care nu avem răspuns pentru că sunt din trecutul îndepărtat”, a precizat Borcean, care a avut și un sfat pentru aleșii PSD: „a trecut un an, bateți monedă doar pe terenuri, veniți și voi, fraților, cu un proiect!”.

Sursa: http://www.caon.ro/caransebesul-inca-poate-sustine-multe-investitii/1895773

Un răspuns la Caransebesul inca poate sustine multe investitii

Lasă un răspuns