Get Adobe Flash player

FC Caransebes a pierdut acasa cu FC Olt

Nici măcar superioritatea numerică aproape o repriză întreagă nu a fost de ajuns pentru FC Caransebeș în meciul de pe teren propriu cu FC Olt. Gugulanii au suferit a șaptea înfrângere consecutivă, la capătul unui joc caracterizat drept „execrabil” de principalul Alin Artimon.

Oltenii au deschis scorul prin Gheorghe care, după doar 10 minute de la primul fluier, a șutat de la 18 metri în dreapta lui Rusu, aceasta fiind de altfel singura reușită a primei reprize. După pauză, FC Caransebeş a dominat profitând și de omul în plus pe care l-a avut odată cu eliminarea lui Morariu, care l-a faultat în postură de ultim apărător pe Himcinschi, scăpat singur spre poarta lui Nuno Claro, însă egalarea a venit târziu, abia în minutul 79.

Același Himcinschi a reluat din careul mic în plasă o minge venită din bara transversală după capul lui Dârvaru. Chiar și în 10 oameni, FC Olt a dat lovitura în urma unui contraatac rapid, prin Blănariu. În minutul 88, acesta a făcut o cursă de aproape 60 de metri, i-a depășit ușor pe Bușu și Dicu și a trimis plasat pe lângă portarul Rusu, ieșit inoportun, moment în care cele câteva sute de spectatori au început să părăsească „Municipalul” din Teiuș.

Alin Artimon a aliniat sâmbătă următoarea formulă: Rusu, Manea, Goşa, Dicu, Buşu, Lupu, Suru, Precup, Poiană, Ologu și Dârvaru, în repriza a doua intrând și Negoescu, Himcinschi și Săulescu.

alin-artimon

„Ce mai pot să spun după un astfel de joc? Am făcut o primă repriză oribilă, cea mai slabă a unei echipe pe care eu am antrenat-o. Ne-au tremurat genunchii să dăm o pasă de 2 metri. Acest joc ne-a arătat că suntem enervant de modești în exprimare și ne-a adus cu picioarele pe pământ mai rău decât ne așteptam. Nu am avut luciditate, tonus, să nu poți să-ți duci duelul 1 contra 1 până la capăt? Acești jucători trebuie să fie triști după jocul de azi pentru că sunt cu banii achitați cu o zi mai devreme decât trebuia, cred că toți trebuie să mergem cu capul în pământ până la sfârșitul campionatului, pentru că am avut tot suportul conducerii”, a spus, supărat, Alin Artimon la conferința de presă de după meci.

FC Caransebeș ocupă locul 11, ultimul din Seria a 2-a a ligii secunde, iar etapa viitoare se deplasează pe terenul Unirii Tărlungeni.

Cealaltă reprezentantă a Caraş-Severinului, Metalul Reşiţa, nu a izbutit decât o remiză albă acasă la Şoimii Pâncota, neprofitând astfel de pasul greşit al lui ACS Poli, care a terminat la egalitate (1-1) la Unirea Tărlungeni.

Sursa: http://www.caon.ro/fc-caransebes-a-pierdut-acasa-cu-fc-olt/1478281

 

Lasă un răspuns