Get Adobe Flash player

Gugulanii au predat lanterna rosie

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – Şoimii Pâncota 2-1 (1-1), în etapa a XVIII-a a Ligii a II-de fotbal Seria a II.

Sâmbătă, 7 martie, Stadionul Municipal din Parcul Teiuş a găzduit partida din etapa cu numărul XVIII a Seriei a II-a a Ligii a II-a, în cadrul căreia FC Caransebeş a primit replica „şoimilor” din Pâncota. În ciuda vremii mohorâte şi a frigului pătrunzător, aproape 600 de oameni au venit la stadion pentru a vedea la lucru noua echipă a lui Alin Artimon.

Meciul a început într-o notă de echilibru, prima ocazie de poartă putând fi trecută în contul gazdelor, în minutul 11, atunci când lovitura liberă de la 20 de metri, dictată după un fault asupra lui Lupu, a fost executată de Artean puţin peste bara transversală.

Scorul a fost deschis în minutul 33, după o fază prelungită de atac pe partea dreaptă, în urma căreia mingea a ajuns la marginea careului arădean. Negoescu a insistat, a întors la Tomozei, şutul superb de la 22 de metri al acestuia ducându-se direct în vinclul stâng al porţii lui Paşcalău.

Finalul de repriză a aparţinut formaţiei arădene. În minutul 42, în urma unui corner de pe stânga executat de Gavrilescu, mingea respinsă de apărarea caransebeşeană a ajuns la Polgar, şutul acestuia, de la 20 de metri, nimerind bara transversală. Oaspeţii au egalat în minutul 44, în urma unei lovituri libere de la 20 de metri, dictată de „centralul” Flavius Roşu după un fault asupra lui Suciu, Dragalina trimiţând plasat, pe lângă zid, în dreapta lui Pascal.

Surprinzător, prima fază periculoasă a părţii a doua a aparţinut oaspeţilor, în minutul 51, profitând de o greşeală a apărării caransebeşene, Sălăjan pătrunzând în careu şi şutând puternic pe jos, de la 10 metri, însă Pascal a fost la post şi a respins cu piciorul.

Odată cu scurgerea timpului, gazdele s-au instalat la cârma jocului, după primele zece minute echipa lui Artimon fiind cu fundaşii la centrul terenului. Pressing-ul agresiv şi risipa de efort s-au concretizat în minutul 65, când, după un atac frontal, Traore a comis henţ la 18 metri, lovitura liberă executată plasat, în stânga lui Paşcalău, de Stoica, ducând scorul la 2-1.

FC Caransebeş: Pascal, Cotigă, Dinu, Goşa, Tomozei, Artean, Lupu (min. 86, Popa), Pârvu (67, Suru), Stoica, Boştină, Negoescu (52, Stancu); rezerve: Coca, Birău, Manea, Roman. Antrenori: Alin Artimon, Alin Paleacu.

Şoimii Pâncota: Paşcalău, Maghici, Traore, Lung, Siminic, Issa, Suciu, Gavrilescu, Polgar (78, Gâlcă), Dragalina (81, Mitu), Sălăjan (70, Voinea); rezerve: Irimia, Dubeştean, Dan, Cioablă. Antrenor, Ionuţ Popa.

Sursa: http://www.caon.ro/gugulanii-au-predat-lanterna-rosie/1512191

 

Lasă un răspuns