Get Adobe Flash player

Metalul Resita a pierdut acasa cu FC Caransebes

Scris de Sorin Rogoz – REŞIŢA – Metalul Reşiţa – FC Caransebeş 1-2 (1-2), în etapa a XXI-a a Ligii a II-a de fotbal, ediţia 2014/2015.

Prima ocazie a partidei şi-au trecut-o în cont gazdele, în minutul 11 Szabo pătrunzând pe partea stângă şi înaintând până în careu, el fiind deposedat în ultimul moment de Artean, care a trimis în corner.

În minutul 16 Săulescu a pătruns pe extrema dreaptă, a depăşit doi fundaşi reşiţeni, după care, intrat în careu, a fost cosit de Tătaru, arbitrul Marius Chioran arătând fără ezitare punctul cu var. Penalty-ul a fost executat de Stoica, în dreapta lui Zimmermann, care s-a văzut nevoit să scoată mingea din plasă.

În minutul 25, autorul primului gol a fost faultat la 22 de metri lateral-dreapta, lovitura liberă executată de Artean, puternic, păcălindu-l pe Zimmermann, mascat de zid şi incomodat de soarele care îi bătea în ochi, ducând scorul la 2-0 pentru oaspeţi.

În continuare, jocul s-a desfăşurat mai mult la centrul terenului, cu câteva mici excepţii, una dintre acestea înregistrându-se în minutul 33, când Goşa l-a faultat pe Szabo la 18 metri, lovitura liberă bătută excelent de Buhăescu, în vinclul din stânga al porţii apărate de Pascal, făcând ca tabela de marcaj să arate 1-2.

Repriza a doua a început cum nu se poate mai prost pentru caransebeşeni. În minutul 52, Stoica a făcut un fault inutil la mijlocul terenului asupra lui Feher, arbitrul Chioran i-a arătat cartonaşul galben, care s-a dovedit a fi al doilea, astfel că jucătorul transferat în această iarnă de la Reşiţa a părăsit terenul.

În minutul 90+3 s-a petrecut o fază controversată, Buhăescu prăbuşindu-se în careul caransebeşean de lângă Ionuţ Stancu, „centralul” Chioran nu a dat nimic, însă la insistenţele asistentului de pe acea parte, a arătat până la urmă punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Feher, în dreapta portarului, însă Pascal a reuşit să respingă, năruind astfel speranţele clubului reşiţean de la care a fost îndepărtat, în termeni nu tocmai eleganţi, în această iarnă.

Metalul Reşiţa: Zimmermann, R. Cristian (46, Cl. Ionescu), Dandea, Tătaru, Aniţoiu, Bărbulescu (58, A. Ionescu), Feher, Vasile, Szabo, B. Szijj (63, Manole), Buhăescu; rezerve: Ciucă, Hlinca, Popescu, Creţu. Antrenori: Daniel Opriţa, Cristian Apostol.

FC Caransebeş: Pascal, Tomozei, Goşa, Dinu, Cotigă (min. 46, Stancu), Artean, Lupu (77, Roman), Stoica, Pârvu, Săulescu, Boştină (73, Stoianof); rezerve: Coca, Barbu, Birău, Suru. Antrenori: Alin Artimon, Alin Paleacu.

Sursa: http://www.caon.ro/metalul-resita-a-pierdut-acasa-cu-fc-caransebes/1516841

 

Lasă un răspuns