Get Adobe Flash player

Sa-i vedem acum ce fac pentru judet!

Aşa cum JCS a anunţat săptămâna trecută, în conducerea PNL avem doi cărăşeni. Este vorba de primarul Caransebeşului, Marcel Vela, şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde.

Marcel Vela ocupă o funcţie executivă, vicepreşedinte pe probleme de administraţie, punându-şi astfel experienţa la bătaie, şi va coordona activitatea primarilor şi preşedinţilor liberali de consilii judeţene, în condiţiile în care Programul PNL „Statul liberal – A doua modernizare a României“ pune un accent deosebit pe reînnoirea administraţiei publice şi transformarea majoră a acesteia într-o structură orientată spre interesul cetăţeanului.

În ceea ce-l priveşte pe Sorin Frunzăverde, acesta şi-a păstrat funcţia de vicepreşedinte primită anul trecut odată cu trecerea sa în rândul liberalilor, mişcare salutată încă o dată, chiar de la tribuna CongresuluiPNL, de către Crin Antonescu: „Sorin Frunzăverde nu este doar unul dintre cei mai valoroşi oameni politici pe care i-a avut România în ultimii 20 de ani, v-o spun fără ezitare, este unul dintre oamenii cei mai valoroşi în politica României pentru că a vorbit puţin şi a făcut mult. Pentru noi, venirea lui Sorin Frunzăverde, într-un moment în care ceea ce numim regimul Băsescu era într-un apogeu de putere, a însemnat un efect extraordinar. (…) Sorin Frunzăverde a spus clar şi cu o voce puternică, autorizată, credibilă «mă duc la Partidul Naţional Liberal pentru că la PNL este dreapta». Îţi mulţumim, Sorin, şi fii binevenit încă o dată alături de noi!“

Suntem siguri că această funcţie îi onorează pe cei doi vicepreşedinţiliberali, dar îi şi obligă…

Nina Curiţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Blue Captcha Image
Refresh

*