Get Adobe Flash player

Spectacol total la Pâncota

Scris de Leo Sfara – Goluri multe, ocazii imense ratate și circ făcut de Ionuț Popa (foto), ingredientele ultimului meci al campionatului pentru Șoimii.

PÂNCOTA. Ultima etapă a avut de toate în meciul de azi de la Pâncota. Șoimii, “cu sacii în cărută”, au pierdut meciul contra celor de la FC Caransebeș, cu 3-1 (1-1), însă trebuie spus că s-a jucat cu garda jos. Așa se face că au fost patru goluri, dar și multe alte ocazii imense, apărările (în special cea pâncotană) aproape neexistând.
Mai mult decât atât, antrenorul lui Șoimii, Ionuț Popa a avut ceva personal cu omologul său de la Caransebeș, pe care l-a luat la înjurături, în timpul primei reprize, acesta a ripostat, până la urmă, iar arbitrul i-a trimis în tribună. La pauză, în drum spre vestiare, cei doi au fost la un pas să se ciomăgească, doar intervenția de moment a președintelui Piroș a făcut să nu asistăm la o bătaie între cei doi tehnicieni.
În teren, după 45 de minute, scorul era egal, 1-1. Scorul este deschis de oaspeți, Roman reușind să înscrie de la vreo 14 metri, după o minge făcută cadou de Polgar: 0-1. Au început contrele între antrenori, au fost apoi trimiși în tribune de arbitrul Flueran, după care – pe final de mitan – în min. 44, Gâlcă a egalat, cu un șut din interiorul careului mic, după o minge respinsă greșit de Pascal, la șutul puternic al lui Dragalina: 1-1.
Partea secundă a fost foarte spectaculoasă, cu oaspeții la timonă și o multitudine de ratări incredibile, multe în situație de singur cu portarul. Printre acestea s-au strecurat și două goluri. Primul a venit în min. 67, când Stoica a scăpat singur spre poarta lui Irimia, iar Vladu a faultat, în situație de ultim apărător, la un pas în afara careului. Pâncotanul a fost eliminat, iar din lovitura liberă rezultată, Roman a marcat cu o execuție impecabilă și era 1-2. Patru minute mai târziu, Stoica a centrat de pe dreapta și Săulescu a împins mingea în plasă, din fața careului mic: 1-3, scor final.
Șoimii Pâncota: Irimia – Polgar (Monac), Rusu, Lung, Siminic – Issa (D. Dan), Suciu – Gâlcă, Cuedan, Vladu – Dragalina. FC Caransebeş: Pascal – Tomozei (Manea), Goşa, Dinu, Birău – Artean, Pârvu, Lupu (Popa), Săulescu, Roman (Precup) – Stoica. Arbitri: Viorel Flueran (Craiova) – Cosmin Vătămanu, Mihăiță Necula (ambii din București). Rezervă: Flavius Roșu (Timișoara). Observatori FRF: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea).

Sursa: http://www.caon.ro/spectacol-total-la-pancota-2/1532659

 

Lasă un răspuns