10 zile până la TAKE OFF Caransebeș

Festivalul se vrea a fi altceva decât ceea ce s-a văzut până acum la Caransebeș, în acest sens municipalitatea renunțând la mai multe evenimente pentru a oferi, în schimb, unul de calitate. Organizat de Primăria Caransebeș, în parteneriat cu Flight Festival, Check-OUTeam, ADictive Advertising Agency ș Aeroportul Banat, festivalul îi are ca și capete de afiș pe Delia, Nane și Vița de Vie. Vor fi însă și alte nume precum Maximilian, Phaser, John Trend, K-Lu, dar și DJ cunoscuți care vor mixa pe una din cele două scene.

„Am ales aeroportul pentru că încercăm să venim cu un concept nou, să fie altceva decât s-a întâmplat aici, plus că aeroportul este la o distanţă potrivit de mare, astfel încât să nu deranjeze pe nimeni şi, de asemenea, este oarecum accesibil, inclusiv pentru mersul pe jos sau pentru biciclete. Va fi un spectacol de calitate, din care trebuie să câştige toată lumea”, a spus primarul Felix Borcean, referindu-se la faptul că festivalul va fi unul la care se va plăti intrare. Mai precis, pentru cele trei zile, între 17-19 iunie, prețul unui bilet e de 94,3 lei, iar abonamentul VIP pentru aceeași perioadă e de 157,87 lei, acestea putând fi încă achiziționate din rețeaua iabilet.ro.

Pe lângă cele două scene, pe aeroport va fi asigurată și o zonă de food court, în care-i veți regăsi pe unii din cei care au fost anul trecut în centrul Caransebeșului cu rulotele pline de bunătăți pentru pofticioși, dar și pe alții care acum vin pentru prima oară în capitala gugulanilor cu preparate numai bune de savurat.

Mai multe informaţii despre TAKE OFF Caransebeș pe pagina de Facebook a evenimentului.

JCS-R.M.