50 de locuinte pentru tinerii gugulani

50 de locuinte pentru tinerii gugulani

CARANSEBEŞ – Demersurile făcute anul trecut de municipalitatea din Caransebeș la Agenția Națională pentru Locuințe în vederea realizării de noi locuințe pentru tineri au dat roade.

ANL a inclus în planul de investiții pentru 2014 și urbea gugulană cu un bloc pentru tineri cu peste 50 de apartamente. Acesta va fi realizat tot în cartierul Balta Sărată, unde a fost construit deja un alt bloc ANL cu 57 de apartamente dar și unul de locuințe sociale.

„În cursul anului trecut, Primăria Caransebeș a propus cătreANL mai multe amplasamente în perspectiva demarării construirii unor locuințe pentru tineret. Am fost informați ca în cartierul Balta Sărată a fost aprobată realizarea a peste 50 de noi apartamente pentru tinerii sub 35 de ani din Caransebeș. Pozitiv este și faptul că ANL-ul rămâne în continuare un realizator de locuri de muncă, pentru că în această investiție importantă vor fi implicate firme de construcții, se vor realiza și alte lucrări edilitare pe orizontală, ceea ce înseamnă o sursă importantă pentru bugetul municipiului”, ne-a declarat primarul Marcel Vela.

Blocul va avea 4 etaje și va fi amplasat lângă primul bloc ANLdin Balta Sărată, realizat în 2008, iar administrația locală va asigura rețelele de utilități.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro