8000? Cam multi nestiutori…

8000? Cam multi nestiutori…

Scris de I.I. CARAŞ-SEVERIN – Marcel Vela îndeamnă cărăşenii să meargă la vot la alegerile care pot fi şansa României. Liderul liberal vede data de 11 decembrie ca pe o răscruce când nu vom vota pentru cineva anume, ci pentru judeţ, pentru Banat, pentru România, pentru copiii noştri.

Avem posibilitatea să fim confortabili iar lumea să nu vină la vot, căci vine iarna şi stăm la gura sobei. Noi, liberalii, am primit cea mai cruntă lecţie pe 5 iunie. Dacă 300 de oameni confortabili se trezeau şi veneau la vot, poate acum judeţul era pe drumul cel bun şi mergea înainte”, declară Vela.

În acelaşi timp, acesta transmite un mesaj de atenţie. „Nu e suficient să fim optimişti, să ne dorim. În judeţ, la alegerile locale, s-au anulat 8.000 de voturi dar parcă nu credem că sunt atâţia oameni care nu ştiu să voteze. În 5 iunie s-a întâmplat ceva. De aceea, pe 11 decembrie trebuie să fim foarte vigilenţi”, avertizează Vela, care concluzionează scurt: „Somnul naţiunii naşte monştri!”.

Acesta se pronunţă pentru susţinerea agriculturii, simplificarea procedurilor de atragere a fondurilor europenecofinanţarea de către stat a proiectelor care ajută societatea, stoparea declinului demografic al României, susţinerea tinerilor.

Sursa: http://www.caon.ro/8000-cam-multi-nestiutori/1732582

Exit mobile version