Achizitii importante in tabara caransebeseana

Achizitii importante in tabara caransebeseana

Scris de Adrian Crânganu – CARANSEBEŞ – Printre noutățile de la F.C. Caransebeș, din această iarnă, se numără Pârvu, Boştină, Giurgiu şi Stoianov.

Antrenorul principal al lui FC Caransebeş, Alin Artimon, şi-a respectat promisiunea făcută miercuri, 7 ianuarie, la reunirea lotului, atunci când a spus că nu discută despre nici un transfer efectuat în această iarnă de clubul gugulan, până în data de 11 ianuarie. Prin urmare, luni, înainte de antrenamentul de dimineaţă, am stat de vorbă cu tehnicianul caransebeşean, care ne-a comunicat noutăţile din lot.

„După ce în finalul turului prelungit al Ligii a II-a am rămas cu 12 jucători din vechea formulă, în ultima perioadă am făcut câteva transferuri. Pe postul de portar l-am adus pe Adrian Pascal, care ultima oară a evoluat la Metalul Reşiţa, ca fundaş-dreapta pe George Cotigă, de la CS Mioveni, şi pe postul de fundaş-central a venit Ciprian Dinu, de la FC Botoşani. Se află într-o perioadă de probă Octavian Giurgiu, pe postul de fundaş-stânga, el jucând ultima oară pentru Dinamo II, şi a mai evoluat şi la Reşiţa, Florin Pârvu, de la Corona Braşov, care ultima oară a jucat în Republica Moldova, dar până atunci a mai îmbrăcat tricourile lui CSU Craiova şi CSM Râmnicu Vâlcea, cea care acum e la Reşiţa, apoi Adrian Stoica, de la Metalul Reşiţa, Alexandru Boştină, de la Olimpia Satu Mare şi care a mai jucat pentru Poli Timişoara în Liga I, şi Ovidiu Stoianov, de la CS Universitatea Craiova, care a mai evoluat şi la Farul Constanţa”, a spus Alin Artimon.

Sursa: http://www.caon.ro/achizitii-importante-in-tabara-caransebeseana/1494280