ACS incheie anul pe primul loc, dupa trei egaluri consecutive. FC Caransebes – ACS Poli: 0 – 0

ACS incheie anul pe primul loc, dupa trei egaluri consecutive. FC Caransebes – ACS Poli: 0 – 0© Foto: Arhiva

Scris de M. Hoster – ACS Poli Timişoara va avea o iarnă care pare relativ liniştită. Echipa va trece în noul an de pe primul loc al clasamentului seriei. Formaţia lui Dan Alexa a făcut sâmbătă doar un egal la Caransebeş, 0 – 0, dar a fost ”ajutată” de Vâlcea, echipă ce a egalat acasă la Reşiţa în ultimele secvenţe ale meciului.

Caransebeşul părea o destinaţie accesibilă pentru ACS Poli în dorinţa de a aduna puncte din deplasare. Nici revenirea lui Alexa pe banca de rezerve, după suspendarea de două etape, nu a adus victoria formaţiei sale. Timişoara nu a reuşit decât un egal sâmbătă la Caransebeş.

Meciul a fost unul ”care pe care”, nu a fost unul cu o singură direcţie, spre poarta cărăşeană, cum s-ar fi aşteptat mulţi. Au fost ocazii de ambele părţi, la încercare fiind puşi atât Coca (minutul 15, lovitură de cap Cânu), dar şi Smaranda (minutul 27, şut excelent Goşa).

Repriza a doua a fost, la fel, una interesantă. ACS Poli a mai avut o bună ocazie, prin Keita, dar Coca a respins şutul său. Cele mai interesante evenimente ale jumătăţii secunde au fost eliminările lui Săulescu, respectiv Poparadu. Ambii au căpătat câte două cartonaşe galbene, dar Poparadu a fost dat afară din joc după proteste. El a fost culcat în careul advers, a primit primul cartonaş pentru simulare, iar la câteva secunde şi pe al doilea pentru proteste. Nu putem să nu remarcăm din nou intervenţia excesivă, uneori neadecvată, a centralului în joc, semn că la capitolul arbitraj sunt tot mai mari probleme în România.

ACS Poli mai are de susţinut un ultim meci în acest an, returul cu Reşiţa. Chiar dacă pierde, să sperăm că nu va fi cazul, avantajul actual de patru puncte le permite timişorenilor să rămână cu poziţia de lider.

FC Caransebeș: Coca – Manea, Goșa, Barbu, Bușu, Săulescu, Suru, Artean, Negoescu, Dârvaru, S. Lupu.

ACS Poli Timișoara: Smaranda – Belu, Scutaru, Cânu, Neagu, Popescu – Keita, Poparadu, Boldea, Bărbuț, Henrique.

Sursa: http://www.caon.ro/acs-incheie-anul-pe-primul-loc-dupa-trei-egaluri-consecutive-fc-caransebes-acs-poli-0-0/1483180