Adelina Albu şi Ionela Bosioc, fetele de 10 de la BAC!

Primele rezultate de la examenul naţional de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie, cele dinaintea contestaţiilor, au fost afișate luni, 5 iulie, pe site-ul Ministerului Educaţiei, precum şi la centrele de examen. Cert este că Reşiţa a fost detronată de licee din Caransebeş şi Bocşa. Rezultatele sunt anonimizate: în locul numelui, pe liste apare codul primit de fiecare candidat la susţinerea primei probe scrise.

În judeţul Caraş-Severin, înaintea contestaţiilor, s-au obţinut două medii de 10, merituoasele absolvente provenind de la Colegiul Naţional „C.D Loga“ din Caransebeş (Ionela Bosioc) şi Liceul Teoretic „Tata Oancea“ din Bocşa (Adelina Ionela Albu). Lor li se alătură, la foarte mică diferenţă, un candidat de la Colegiul Naţional „Traian Lalescu“ din Reşiţa care o obţinut media generală 9,96.

Absolvenții nemulțumiți de notele primite la Bacalaureat pot să depună contestații, ultimul termen de depunere fiind azi, la orele 18:00. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate vineri, 9 iulie.

JCS-Nicoleta Moraru

Sursa: https://caon.ro/adelina-albu-si-ionela-bosioc-fetele-de-10-de-la-bac/2386775/