Administratorii nu isi mai fac de cap

Administratorii nu isi mai fac de cap

CARANSEBEŞ – Din această primăvară, sălile de sport ce aparțin de Primăria Caransebeș vor fi dotate cu camere de luat vederi.

Conducerea administrației locale a decis să ia o astfel de măsură pentru a evita posibilele incidente dar și suspiciunile legate de închirierea sălilor de la Şcoala Nr. 8, Clubul Sportiv Școlar și de la liceele „Dacia” și „Decebal”.

„Avem patru săli de sport ce sunt închiriate, în sensul că sunt puse la dispoziție pentru a se juca fotbal și tenis, servicii care în baza unei hotărâri de Consiliu Local sunt evaluate la un anumit nivel de abonament. Pentru o mai bună organizare și pentru a nu exista suspiciuni nici din partea celor care încasează dar nici a mea ca primar în ceea ce-i privește pe cei care încasează, rezervă și fac aceste abonamente, mă refer la responsabilii de săli, am decis ca aceste locații să fie dotate cucamere video. În acest fel, încercăm să verificăm încrucișat chitanțele cu imaginile, ca să nu existe nicio fisură sau suspiciune că responsabilii de săli ar închiria cumva și în afara regulilor sau a hotărârii de Consiliu Local. Pentru liniștea noastră, pentru siguranță și pentru creșterea bugetului local merită această investiție în opt camere de luat vederi”, a precizat primarul Marcel Vela.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/