Alin Artimon: Meritam mai mult decat ultimul loc

Alin Artimon: Meritam mai mult decat ultimul loc

Scris de Adrian Crânganu – CARANSEBEŞ – După meciul F.C. Caransebeș – Poli Timișoara, cei doi tehniceni au afișat reacții rezervate.

Alin Artimon, antrenorul echipei gugulane, a comentat remiza albă: „E un punct muncit, unul care nu valorează prea mult în clasament, dar e un punct al onoarei şi al caracterului. Asta nu poate decât să mă bucure, şi modul în care am evoluat astăzi confirmă că repriza proastă cu FC Olt a fost o întâmplare. În celelalte jocuri am trecut foarte aproape de puncte, iar modul în care ne-am prezentat în meciul cu Timișoara demonstrează că merităm mai mult decât ultimul loc. Eu pot să-mi felicit jucătorii pentru că au reuşit să reziste presiunii din cursul săptămânii”. Întrebat despre presiunea existentă pe umerii jucătorilor săi, în cele din urmă tehnicianul caransebeşean a detaliat: „De-acum, rămâne ca săptămâna viitoare să eliberăm câţi mai mulţi dintre jucătorii pe care Poli şi-i doreşte, ca să poată să-i ia. Am înţeles că erau vreo 11. Rămâne să reuşesc, împreună cu preşedintele Cosmin Popovici, să-i lăsăm liberi de contract sau să facem schimb: Manea – Belu, Popescu – Artean, Bărbuţ – Lupu, şi ieşim în câştig cu toţii. Că şi eu îi vreau pe ceilalţi”, a mai spus Artimon.

„Ţin să felicit formaţia din Caransebeş, mă aşteptam să întâlnesc o echipă greu de desfăcut, nu ne-a ajutat nici starea terenului, din păcate… Caransebeşul a avut ocazii, în anumite momente ne-au pus şi în dificultate şi cred că este un rezultat corect la ce s-a întâmplat azi pe teren. În ceea ce priveşte dominarea noastră fără gol, Caransebeşul a jucat pe două linii, e o echipă foarte bine organizată, Alin Artimon e un antrenor bun, mai ales ca organizator de joc, a mai fost apoi starea terenului, care nu ne-a lăsat să jucăm repede, am avut probleme la construcţie, am pus în pericol poarta adversă doar cu şuturi de la distanţă sau din faze fixe. Ne-a fost greu să ne apropiem”, a declarat antrenorul lui Poli Timişoara, Dan Alexa.

Sursa: http://www.caon.ro/alin-artimon-meritam-mai-mult-decat-ultimul-loc/1483839