Alin Paleacu: Trebuie sa producem in continuare puncte

Alin Paleacu: Trebuie sa producem in continuare puncte

Scris de Sorin Rogoz – CARANSEBEŞ – Obișnuita conferință de presă a echipei FC Caransebeș fost susținută de secundul Alin Paleacu.

Marţi, 17 martie, la Stadionul Municipal din Parcul Teiuş a avut loc o conferinţă de presă susţinută de secundulAlin Paleacu, cel care va sta pe banca tehnică a echipeiFC Caransebeş în meciul de miercuri, din etapa a XX-a, cu CSM Râmnicu Vâlcea, ca urmare a suspendării lui Alin Artimon după eliminarea din partida cu CS Mioveni.

Ne aşteaptă un joc dificil, ţinând cont că întâlnim Vâlcea, o echipă puternică şi agresivă despre care suntem convinşi că va veni pentru a se cantona în apărare şi va juca pe contraatac. Pentru ca punctul de la Mioveni să aibă valoare, trebuie să producem în continuare puncte. Ne aflăm pe o pantă ascendentă, pe care sper să o menţinem cât mai mult. Situaţia e cu atât mai dificilă cu cât avem şi doi eliminaţi în meciul cu CS Mioveni, Cotigă şi Pârvu, plus antrenorul principal. Sper să putem trece peste, pentru că, aşa cum a spus şi colegul meu Alin Artimon, au fost aduşi la echipă jucători de valoare, care până în momentul de faţă au confirmat asta. Ţinând cont că jucăm acasă, sper să prestăm un joc bun şi la final victoria să fie de partea noastră”, a spus Alin Paleacu.

„Vâlcea este o echipă bună, dar eu sper ca la sfârşitul partidei să fim noi cei care ne bucurăm că am luat toate cele trei puncte”, a spus şi Ovidiu Stoianof, prezent şi el la conferinţa de presă.

Cel de al doilea jucător care l-a însoţit pe Alin Paleacu a fost Ionuţ Stancu: „Din punctul meu de vedere, Vâlcea are o echipă bună, care poate oricând să prindă play-off-ul campionatului, de altfel acesta fiind şi obiectivul lor”.

Sursa: http://www.caon.ro/alin-paleacu-trebuie-sa-producem-in-continuare-puncte/1515275