Ambulatoriul Spitalului din Caransebeș va fi deschis!

După mai bine de trei ani de când primarul Felix Borcean a solicitat deschiderea Ambulatoriului la Spitalul Municipal de Urgență, acest lucru devine realitate, sub conducerea interimară a doctorului Bhupinder Singh, specialist în chirurgie plastică.

Edilul urbei a cerut cu insistență deschiderea ambulatoriului integrat în spital pentru că aduce venituri la bugetul spitalului, astfel că a fost nevoie de mai mulți manageri într-o perioadă scurtă de timp care să înceapă o astfel de acțiune. Cel mai tranșant a fost a managerul Adrian Cican, care a desființat cabinetele medicilor din fosta Policlinică, ce lucrau în regim privat, fără a ajuta spitalul financiar.

Războiul lui Cican cu medicii a continuat în instanță, interesele pentru acest ambulatoriu fiind foarte mari dacă ne gândim că și lucrările la etajul I al fostei Policlinici, unde s-au amenajat cabinete medicale, au fost oprite în urma unei sesizări penale, înainte de alegerile de anul trecut. Se pare că firma care a executat lucrările ar fi avut unele neînțelegeri cu Primăria Caransebeș care nu a mai apucat să recepționeze lucrările. În aceste condiții, în al doilea mandat al său primarul Felix Borcean a atribuit coordonarea spitalului city managerului Florin Bogdea, astfel că s-a început renovarea altor spații pentru ca Ambulatoriul să poată fi deschis.

În luna cât a petrecut-o ca manager interimar al Spitalului medicul Bhupinder Singh s-a preocupat de deschiderea ambulatoriului, astfel că după obținerea tuturor avizelor și dotarea spațiilor mâine de la ora 12.00 va avea loc inaugurarea ambulatoriului cu 12 cabinete.

Am reușit să obținem toate autorizațiile pentru 12 cabinete, am montat și rețeaua de calculatoare și de internet pentru a putea avea acces la contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate, programul medicilor și al personalului medical s-a definitivat astfel că putem deschide ambulatoriul. Cabinetele vor fi amplasate la parter în zona de imagistică pe prima intrare și la etajul al doilea pe a doua intrare. Vor fi cabinete de dermatologie, cardiologie, interne, neurologie, chirurgie, ORL și oftalmologie, pediatrie, pediatrie psihiatrică, de pneumologie”, ne-a declarat managerul Bhupinder Singh.

Sursa: https://expressdebanat.ro/ambulatoriul-spitalului-din-caransebes-va-fi-deschis/?preview_id=569582&preview_nonce=9f5a9c6fdc&_thumbnail_id=148019&preview=true&fbclid=IwAR0j2gONJ2Ek04ocw-W32FRo2-Q_RSh4ty3h0ux7dyGQFZkKMKK1OaNbjKw