Anul 2014 este o sansa pentru Romania tacuta

Anul 2014 este o sansa pentru Romania tacuta

Scris de Nina Curița

REŞIŢA – Liberalii și democrat-liberalii din zona de vest sunt pregătiți pentru bătălia de la prezidențiale.

Aproape 1.000 de membri și simpatizanți PNL și PDL au fost prezenți zilele trecute, la Reșița, la întâlnirea cu Klaus Iohannis, iar liderii liberali din Banat l-au asigurat pe candidatul ACL că vor lupta pentru a nu rata șansa pe care o are România la finele acestui an. Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a declarat în discursul său că speră ca și de această dată filiala cărăşeană să fie printre primele din țară.

„Nu este o provocare pentru colegii din Arad, Hunedoara și Timiș. Este o provocare pentru fiecare dintre noi, pentru că anul 2014 este o șansă pentru România”, a declarat vicepreședintele PNL. Președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, a apreciat că un om foarte serios precum Klaus Iohannis poate face din România o altă societate.

Klaus Iohannis are în spate o construcţie politică de dreapta, solidă şi responsabilă, cum nici Constantinescu şi nici Băsescu nu au avut. România de după 2014 va fi o altă ţară, o altă societate în altă lume, de aceea este nevoie de Klaus Iohannis preşedinte“, a spus și Frunzăverde. „România tăcută” ar putea fi atu-ul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. „«România tăcută» este cea care trebuie să vorbească în ziua alegerilor, este România care va face diferența“ a conchis un alt vicepreședinte liberal din zona de vest, hunedoreanul Mircea Moloț.

Sursa: http://www.caon.ro/mircea-molot-anul-2014-este-o-sansa-pentru-romania-tacuta/1454761