Ardealului și Mihai Viteazu, asfaltate în trei etape

Potrivit primarului Felix Borcean, se va crea totuși un disconfort, însă la finalul lucrării toată lumea va fi mulțumită.

„Este finalizată frezarea stratului superficial pe strada Ardealului și în câteva zile urmează asfaltarea. Va fi puțin disconfort, cum a și fost de altfel până în prezent, va fi un pic și mai mult disconfort, vor fi închise în trei etape câteva tronsoane. Prima etapă va fi tronsonul de la Penny până la intersecția Tudor Vladimirescu, e tronsonul cel mai scurt, după care se va lucra pe tronsonul de la Băcilă până la Liceul Pedagogic, iar ultima fază e Liceul Pedagogic-strada Mihai Viteazu. Circulația nu se va desfășura pe acel tronson, se va desfășura pe rute ocolitoare, paralele, strada Simion Bărnuțiu, strada Tudor Vladimirescu. De exemplu, dacă e închis tronsonul Băcilă-Pedagogic nu se va circula nici pe străzile perpendiculare pe Ardealului, pentru a realiza o lucrare cât mai calitativă”, a explicat primarul Caransebeșului.

Austriecii de la Strabag au finalizat deja asfaltarea pe Târgului, Punții și Miron Cristea, iar după Ardealului și Mihai Viteazu, dacă vremea le va permite, vor mai intra și Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu, Constantin Popasu, Bistra și Padeșului.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/ardealului-si-mihai-viteazu-asfaltate-in-trei-etape/2390770/