Caransebeşeanul Dorian Armaş, printre cei mai buni 10 culturişti ai României!


La începutul lunii noiembrie a anului trecut, caransebeşeanul Dorian Armaş a participat la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness de la Santa Susanna, Spania, de unde s-a întors cu o medalie care i-a răsplătit excelentul loc IV ocupat la această competiţie la care au luat parte peste 2.000 de sportivi din 107 ţări. El a fost cooptat în Lotul Naţional al României după ce, anul trecut, a obţinut titlul de Campion naţional şi Campion balcanic la categoria la care a concurat.
La începutul lui 2021, s-a decis să înceapă pregătirea pentru Campionatul Naţional. Între timp, federaţia de specialitate a organizat o preselecţie pentru Campionatul European şi Balcaniadă, fiind selecţionat în lotul pentru Campionatul Balcanic, unde a şi ocupat locul al II-lea, iar la Cupa Europeană a ieşit vicecampion la categoria Bodybuilding Classic. La Campionatul naţional de la Sibiu a participat la două categorii, Bodybuilding Classic şi la Classic Physique, urcând, la fiecare, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
În urma acestor rezultate, în luna decembrie, el a fost inclus în Topul celor mai buni 10 sportivi ai anului 2021 la Categoria Master, întocmit de Federaţia Română de Culturism şi Fitness, ocupând poziţia a şaptea.
„Acest loc, printre cei mai buni culturiști români, chiar mă onorează profund și mă motivează în acelaşi timp pentru perioada competițională ce va urma în anul 2022. Sper ca, împreună cu cei ce mă urmăresc și îmi sunt aproape, să avem cât mai multe momente plăcute în perioada care va urma”, a scris campionul caransebeşean pe pagina sa de Facebook.
Sorin ROGOZ

Sursa: https://www.7-zile.com/caransebeseanul-dorian-armas-printre-cei-mai-buni-10-culturisti-ai-romaniei/