Attila Cseke: Două din patru pentru Caransebeș!

 

caransebes

Municipiul Caransebeș primește 25 de milioane de lei pentru asfaltarea mai multor străzi, dar și pentru extinderea rețelei de trotuare.

Doar două din cele patru proiecte depuse spre finanțare pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, de administrația locală de pe Timiș și Sebeș, au fost aprobate de ministrul Dezvoltării, Attila Cseke.

Primul, cu o valoare de 11.373.662.41 de lei, presupune modernizarea și extinderea trotuarelor pe nouă străzi. Este vorba despre Calea Severinului, Gării, Cetății, Traian Doda, Romanilor, Potocului, Căpitan Iancu Temeș, Poiana și Traian. Cel de-al doilea, cu o valoare de 13.626.337.59 de lei, are în vedere modernizarea străzilor rămase încă neasfaltate la Caransebeș sau cele unde lucrările de introducere/schimbare a rețelei de apa/canal au fost finalizate. Aici au fost incluse: Vârful Pietrei, Corneliu Baba, I. C. Brătianu, Pipirigul Mare, Zăganului, Valea Cenchii, Râul Alb (Loturi tineri), Tudor Vladimirescu, Țarinei (între blocuri) și Teiușului.

În total, municipiul Caransebeș primește de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul „Anghel Saligny”, suma de 25.000.000 de lei.

Reamintim că, prin Programul „Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localități (apă, rețele de canalizare și de gaze), și reabilitează drumurile și podurile.

Sursa: https://expressdebanat.ro/attila-cseke-doua-din-patru-pentru-caransebes/