[AUDIO] Municipiul Caransebeş se pregăteşte de un maraton al vaccinării

de Senco Carmen

 

După modelul altor oraşe, în Caransebeş va fi organizat un maraton al vaccinării. Acesta se va defăsura timp de 3 zile începând cu data de 14 mai, la centrul de vaccinare din incinta sălii de sport a şcolii generale nr. 8.

Coordonatorul centrul de vaccinare, medicul Sing Bhupinder a declarat că până marţi, 11 mai 2021, se va realiza şi o listă cu angajaţii firmelor de pe raza municipiului care vor să se imunizeze împotriva COVID-19, pentru a comanda vaccinurile necesare.

Toţi cetăţenii care doresc să se vaccineze în cadrul maratonului se vor putea prezenta 24 de ore din 24, doar cu buletinul, fără să fie necesară o programare prealabilă, a mai spus dr. Sing Bhupinder.

Imunizarea se va face cu serul produs de Pfizer-BioNTech, în plus un medic epidemiolog va fi non-stop prezent în cadrul centrului de vaccinare.

Conform datelor transmise de către Comitetul de coordonare a vaccinării, până acum rata vaccinării în Caraş Severin este 13.4 %.

Sursa: https://www.radioresita.ro/actualitate/audio-municipiul-caransebes-se-pregateste-de-un-maraton-al-vaccinarii?fbclid=IwAR0MGc7QNFAgPHajBOK–HGBXDShVDmzCJtV32I8TujVqI47tGWJS2_x6Ww&cli_action=1620298741.637