Aventura pe schiuri la altitudine

Aventura pe schiuri la altitudine

 Fie că ştiu sau nu să schieze, membrii Clubului Montan Caransebeş îi aşteaptă pe cei mici pe Muntele Mic.

Clubul Montan Caransebeş şi Şcoala Gimnazială Nr.7 din Reşiţa fac, în această perioadă, înscrieri pentru taberele de schi de pe Muntele Mic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani, fie ei avansaţi sau începători. Prima serie va vea loc în perioada 2-7 ianuarie 2013, iar părinţii care doresc să-şi trimită copiii în această tabără trebuie să scoată din buzunar 790 de lei.

În această sumă este inclus: transportul Caransebeş – telescaun şi retur, cazarea, trei mese pe zi, schiliftul, lecţiile de schi, participarea la concursul de schi, tombolă, un CD cu poze şi o diplomă de participare. Trebuie spus că în acest preţ nu este inclus transportul cu telescaunul şi echipamentul de schi. Acesta se poate, însă, închiria de pe munte. Copiii participanţi vor fi împărţiţi pe grupe, în funcţie de nivelul la care practică schiul, astfel încât atât începătorii, cât şi avansaţii să petreacă şase zile la munte în mod util şi plăcut. „Între noi şi Clubul Montan Caransebeş există o colaborare mai veche, concretizată în tabere de iarnă şi de vară, în cadrul unui proiect intitulat „Călător prin munţii Banatului“, ne-a declarat prof. Cristina Ardeleanu, coordonator grup.

La rândul său, preşedintele Clubului Montan Caransebeş, Răzvan Ioaniţescu, ne-a spus: „Prin activităţile noastre încercăm, şi de cele mai multe ori şi reuşim, să-i convingem pe copii că atunci când ai o atitudine hotărâtă, nici un obstacol nu este de netrecut. Felul în care lucrăm cu ei la vârste fragede este esenţial pentru dezvoltarea personalităţii lor“. Înscrierile se pot face, până în 20 noiembrie, la adresa de e-mail: [email protected], iar informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0734.935.948.

Roxana Bălan Nafiru