Aviz amatorilor! Hoti prinsi cu ajutorul camerelor de luat vederi

Aviz amatorilor! Hoti prinsi cu ajutorul camerelor de luat vederi

Scris de R.M. – CARANSEBEȘ – S-a întâmplat în Piața Gugulanilor din Caransebeș, unde hoții de buzunare i-au furat telefonul mobil unei femei din Timișoara. Furtul s-a petrecut, duminică, la orele prânzului, când o familie din județul vecin s-a oprit în piața din Caransebeș pentru câteva cumpărături.

Profitând de aglomerație, hoții de buzunare, două femei și un bărbat, au “operat”, fără să țină însă cont de camerele de luat vederi. Una dintre femei i-a sustras timișorencei din buzunarul gecii un telefon performant, după care cei trei au dispărut din piață într-o mașină. Cu ajutorul celor 16 camere de luat vederi din piață, câteva zeci de minute mai târziu s-a descoperit mașina hoților, care avea un geam spart lipit cu scotch. Polițiștii caransebeșeni au intrat pe fir, s-au luat la puricat parcările centrelor comerciale, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Mașina hoților, romi din Obreja, a fost văzută într-o parcare din Pipirig, iar de aici și până la prinderea acestora nu a mai fost decât un pas, ei urmând să răspundă în fața legii.

Reprezentanta Serviciului “Piața Gugulanilor”, Luminița Verdeș, le transmite amatorilor de furturi în piața din Caransebeș că ar fi bine să nu mai încerce astfel de acțiuni aici, pentru că nu vor scăpa de ochiul vigilent al celor 16 camere de luat vederi care sunt amplasate în diverse zone ale pieței, tocmai pentru a descuraja infracțiunile.

Sursa: http://piata-gugulanilor.ro/aviz-amatorilor-hoti-prinsi-cu-ajutorul-camerelor-de-luat-vederi/#more-1527