Banatul Caransebes a invins Piatra Neamt

Banatul Caransebes a invins Piatra Neamt

CARANSEBEŞ – Volei Club Banatul Caransebeș a reușit sâmbătă seara a doua victorie din retur, după ce a trecut în minim de seturi de LPS Piatra Neamț, 3-0 ( 25-13, 25-20, 25-22).

Jocul a fost la discreția elevilor lui Dimitar Pangarov, care au avut ceva emoții doar în ultimul parțial, în care s-au desprins pe final. „Am obținut trei puncte astăzi, e pentru prima oara în retur cand reușim o victorie clară. A fost un joc foarte bun al nostru, ne-am pregătit foarte bine în această săptămână și sunt foarte încrezător că vom continuă în aceeași manieră. Noi luăm meci cu meci, obiectivul nostru e să prindem primele 8, vom vedea dacă norocul și rezultatele din meciurile contracandidatelor noastre ne vor ajuta. Dacă Dumnezeu o să vrea, va fi bine”, a spus principala „gură de foc” a bănățenilor în partida de sâmbătă seara, muntenegreanul Milos Simovic.

Pentru caransebeșeni urmează o săptămână extrem de încărcată, cu jocuri miercuri-sâmbătă. Mai întăi, aceștia vor întâlni încă odată pe teren propriu Zalăul, în returul sferturilor Cupei României, după care se vor deplasa la Dej, pentru etapa a 18-a a Diviziei A1.

„Sperăm să câștigăm meciurile pe care le mai avem acasă și neaparat să obținem o victorie și în deplasare, și apoi mai vedem ce calcule ne facem. Urmează meciuri cu presiune mare, orice set contează, așa că aștept să-și facă datoria și jucătorii cu experiență”, a spus și președintele clubului de pe Timiș și Sebeș, Cristian Stepanescu.

Chiar și cu victoria clară de sâmbătă seara, gugulanii rămân penultimii în clasament, cu 15 puncte, la 7 lungimi de ultimul loc care permite accesul în playoff-ul pentru locurile 5-8.

Sursa: http://www.caon.ro/banatul-caransebes-a-invins-piatra-neamt/1504899