Banatul Caransebes a invins VCM LPS Piatra Neamt

Banatul Caransebes a invins VCM LPS Piatra Neamt

CARANSEBEŞ – Banatul Caransebeş a făcut, sâmbătă seara, primul pas spre rămânerea în elita voleiului românesc. În fața unei Polivalente aproape pline, gugulanii au trecut cu 3-1 (25:23, 25:22, 21:25, 25:17) de VCM LPS Piatra Neamț, după un joc mai echilibrat decât cel din urmă cu o lună de zile.

Banatul Caransebeş a jucat exact în primele două seturi, cu Birău și Simovic foarte buni, însă în al treila parțial a interevenit o relaxare în jocul gazdelor, iar Piatra s-a impus cu 25-21. Introducerile lui Schiesz și Aleksic au schimbat în bine jocul bănățenilor, astfel că în cel de-al patrulea set victoria s-a conturat destul de clar, 25-18, 3-1 final.

„Era foarte importantă victoria și am reușit să o scoatem la capăt, cu toate că în setul 3 le-am cedat inițiativa și au venit peste noi. Este doar primul pas, mai avem și mâine, și săptămâna viitoare, trebuie să stăm calmi și să luptăm în continuare. Mâine sper să ne mobilizăm și mai bine, pentru că meciul va fi cel puțin la fel de dificil”, a declarat experimentatul jucător al Banatului, Sorin Schiesz, la final. Urmează duminică al doilea joc al primei etape de play-out, tot în Polivalenta din Caransebeș, meci la care gazdele așteaptă din nou susținerea unui public cât mai numeros. Partida se va disputa tot de la ora 18 și 30 de minute iar intrarea este libera.

Sursa: http://www.caon.ro/banatul-caransebes-a-invins-vcm-lps-piatra-neamt/1516697