Banatul Caransebes a parasit Cupa Romaniei

Banatul Caransebes a parasit Cupa Romaniei

CARANSEBEŞ – Nici cel de-al patrulea meci din acest sezon cu Municipal Zalău nu a adus o victorie pentru Volei Club Banatul Caransebeș

Bănățenii nu au reușit nici măcar o victorie de palmares în returul sferturilor Cupei României deși, la un moment dat, succesul le părea la îndemână.

După ce au câștigat pe teren propriu cu 3-0, zălăuanii aveau nevoie de doar un set în Banat, pe care l-au și obținut după primele 20 de minute ale partidei, 25-19. Având calificarea în buzunar, antrenorul Stoyan Stoev și-a menajat apoi titularii și a introdus jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon, iar gugulanii celuilalt bulgar, Dimitar Pangarov, au preluat conducerea și s-au impus în următoarele două acte, la 23 și la 21.

Bănățenii au fost foarte aproape de a tranșa disputa în patru seturi, însă ardelenii nu au cedat și și-au adjudecat al patrulea parțial la mare luptă, 25-22. În setul decisiv, jucătorii echipei Banatul, cu Borota și Simovic menajați de antrenor, nu au mai fost la fel de concentrați și au cedat cu 12-15, scor final 2-3. Pentru bănățeni urmează o deplasare extrem de dificilă sâmbătă, în campionat, la Unirea Dej.

Sursa: http://www.caon.ro/banatul-caransebes-a-parasit-cupa-romaniei/1506338