Banatul Caransebes a pierdut in fata campioanei

Banatul Caransebes a pierdut in fata campioanei

CONSTANŢA – Volei Club Banatul Caransebeș nu a avut nicio șansă pe terenul campioanei Tomis Constanța, în etapa a 16-a a Diviziei A1.

Bănățenii, cu trei jucători accidentați, Teleleu, Birău și Lung, nu au putut face față unei echipe cu Simeonov și Aciobăniței în mare formă, invincibilă de la începutul campionatului. Gazdele s-au impus în minim de seturi, 3-0 (25-16, 25-19, 26-18), Caransebeșul încercând să dea o replică mai consistentă doar în setul al doilea.

„Am întâlnit cea mai în formă echipă a campionatului, păcat, am fi dorit să ne facem jocul nostru, mai ales că în ultimele două meciuri am avut o prestație bună, am jucat un volei de calitate, însă astăzi nu am reușit”, a spus după meci extrema bănățenilor, Dan Borota.

Pentru Banatul începe o serie de partide cruciale în atingerea obiectivului, care s-a transformat, în ultimele săptămani, dintr-un loc de cupă europeană în salvarea de la retrogradare. Prima dintre acestea, sâmbătă, laCaransebeș, cu VCM LPS Piatra Neamț, echipă care în tur s-a impus în fața gugulanilor cu un 3-0 fără drept de apel.

Așteptările au fost mari la început însă nu am reușit să facem un lot complet și am avut și multe intemperii, să le spun așa, la echipă. Încercăm să salvăm sezonul acum, mai sunt câteva etape, mai avem niște meciuri importante, cu Piatra Neamț, Dej, Steaua, Baia Mare, echipe cu care ar trebui să ne batem la un loc pentru play off”, a mai precizat experimentatul jucător al Caransebeșului.

Sursa: http://www.caon.ro/banatul-caransebes-a-pierdut-in-fata-campioanei/1503127