Banatul Caransebes a plecat fara puncte de la Dej

Banatul Caransebes a plecat fara puncte de la Dej

O oră și 20 de minute! Atât a rezistat Volei Club Banatul Caransebeș în deplasarea de la Unirea Dej, meci de la care bănățenii aveau așteptări.

Gazdele, fără nume sonore în echipă așacum se întâmplă la gugulani, nu au cedat niciun set și s-au impus cu 3-0 (25-19, 25-21 29-27),după o partidă în care Banatul a făcut numeroase greșeli, mai ales la serviciu. Elevii lui Pangarov au început bine primul set în care au condus la un moment dat cu 11-10, însă dejenii au reușit de acolo o serie de cinci puncte consecutive și au întors soarta primului parțial, reușind să mențină pînă la final o diferență liniștitoare pe tabelă.

În setul 2, Unirea s-a desprins din nou, 16-10 și 18-14, însă de această dată a fost rândul Banatului să revină în joc cu o serie de şase puncte pe serviciul lui Vânătoru, scor 18-20. De aici însă, lui Simovic, Birău, Sormaz și Oprișor nu le-a mai ieșit nimic pe faza de atac, iar Dejul s-a impus cu 25-21.

Ultimul parțial a fost și cel mai echilibrat, combatantele mergând umăr la umăr. Unirea a avut 3 mingi de meci salvate de caransebeșeni, aceștia putând la rândul lor să obțină măcar un set dacă ar fi fructificat singura oportunitate pe care au avut-o, la 27-26. Nu a fost să fie, pentru că jucătorii Dejului, mai lucizi și beneficiind și de aportul publicului, au reușit să blocheze atacurile bănățenilor și să facă trei puncte la rând, închizănd meciul, 29-27, 3-0 la final, același scor cu care se impuseseră în noiembrie anul trecut la Caransebeș.

Pentru Banatul Caransebeş urmează miercuri „derby-ul” codașelor, pentru că în Polivalenta din Pipirig vine ultima clasată, Steaua București. O victorie de trei puncte a gugulanilor, coroborată cu un eșec al celor de la Piatra Neamț și, de ce nu, cu o înfrângere a Șimleului în disputa cu Baia Mare, ar însemna un salt de două locuri în clasament, până pe poziția a 9-a. Rămâne de văzut dacă și elevii lui Pangarov vor face ce depinde de ei în partida de miercuri seara.

Foto: dej24.ro

Sursa: http://www.caon.ro/banatul-caransebes-a-plecat-fara-puncte-de-la-dej/1507358