Banatul Caransebes, invinsa la Zalau

Banatul Caransebes, invinsa la Zalau

CARANSEBEŞ – Banatul Caransebeș a pierdut onorabil în manșa tur din sferturile Cupei României la volei, 0-3 în deplasarea de pe terenul viceampionilor de la Municipal Zalău.

Confruntați cu problemele de sănătate ale unora dintre titularii de drept, bănățenii au deplasat în Ardeal o formație din care au făcut parte și jucători care au evoluat mai puțin în turul campionatului, precum libero-ul Balica sau juniorii Trica și Diaconescu, alături de Oprișor, Lung, Sormaz sau Teleleu. Din păcate, la scorul de 25-25 în primul set, coordonatorul Caransebeșului, Ionuț Teleleu, a suferit o accidentare gravă și nu a mai putut continua partida, iar zălăuanii s-au impus până la urmă cu 28-26. Gazdele și le-au trecut în cont și pe următoarele două, la 15 și la 22, luând astfel o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinalele Cupei.

Pentru gugulani urmează sâmbătă meciul din prima etapă a returului, la Lugoj, cu vecina de clasament, Phoenix Șimleu Silvaniei, echipă care a transferat în această iarnă doi jucători din Venezuela. La Banatul va debuta și internaționalul muntenegrean Milos Simovic, un „fals” de 28 de ani, iar antrenorul Pangarov se va putea baza și pe Vladan Aleksic, care a reluat antrenamentele de abia în această săptămână, din cauza unei gripe. Nu se știe însă cât va absenta coordonatorul Teleleu, oficialii bănățeni așteptând un verdict din partea medicilor.

Sursa: http://www.caon.ro/banatul-caransebes-invinsa-la-zalau/1494741