Banii de la județ merg la spitalul din Caransebeș

Așa cum a declarat și în plenul CJ, Borcean, prin consiliul local, va dirija cea mai parte din cele 1,53 de milioane de lei către Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Și nici noul punct de operare aeromedicală SMURD de pe aeroport nu a fost uitat.

„De ce avem nevoie de acești bani și de ce nu am acceptat să se diminueze suma? Spre surprinderea mea, suma a fost un pic mai mare, cu 30.000 de lei, veniți cumva din acea pedeapsă aplicată celor de la Oțelu Roșu. Alocarea a fost echilibrată. Așa cum am spus, banii aceștia sunt destinați spitalului, am și făcut în ședința de la județ această precizare, banii îmi sunt necesari pentru că am cheltuieli foarte mari la spital. Colac peste pupăză, anul acesta trebuie să schimbăm și centrala, care doar ea, singură, cu instalația aferentă, valorează un milion, iar 400 de mii sunt alocați punctului aeromedical SMURD. Iată că am epuizat aproape întreaga sumă”, a spus Felix Borcean.

Mai rămân câteva zeci de mii de lei din suma alocată de la județ, care vor fi direcționați spre alte cheltuieli curente.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/banii-de-la-judet-merg-la-spitalul-din-caransebes/2393898/