Baza de la Jupa a fost inaugurata

Baza de la Jupa a fost inaugurata

Proiectul bazei sportive de la Jupa, demarat în 2008 de municipalitatea din Caransebeș, a fost, în sfârșit, finalizat.

Baza sportivă, a cărei construcție a costat peste 600 de mii de lei, a fost inaugurată miercuri, în prezența primarului Marcel Vela şi a altor oficiali locali, dar și a numeroși localnici. Potrivit proiectului, terenul este unul multifuncțional (fotbal, baschet, handbal, volei), fiind dotat cu instalație de nocturnă și vestiare.

„Am început acest proiect în 2008, pe vremea Guvernului Tăriceanu, dar nu am putut continua lucrările pentru ca nu am mai primit restul finanțării. Am finalizat lucrările cu bani de la bugetul local, acoperind restanțele pentru ridicarea vestiarelor moderne, a stâlpilor de nocturnă și pentru tot ceea ce ține de o bază modernă. Odată cu finalizarea acestei investiții, Jupa este unul din cele mai frumoase cartiere ale municipiului, cu toate utilitățile și toată infrastructura pusă la punct“, le-a explicat primarul Marcel Vela localnicilor veniți să asiste la inaugurarea bazei sportive.

Potrivit edilului șef, terenul de sport va fi la dispoziția tinerilor din Jupa și Caransebeş, locația urmând a fi dată în administrare de municipalitate responsabililor locali.