Bazarul, mai atractiv pentru comerţ

Bazarul, mai atractiv pentru comerţ

CARANSEBEŞ – După o reabilitare serioasa, bazarul situat în Piața Agroalimentară din Caransebeș și-a reluat activitatea.

 Serviciul Public „Piața Gugulanilor” din cadrul municipalității a investit aproape 250 de mii de lei în lucrările de modernizare, pentru a oferi condiții optime pentru derularea unui comerț civilizat și de calitate.

„S-a schimbat tot acoperișul, 1.200 de metri pătrați, toate părțile care țineau de termoizolare și în același timp s-a lucrat și la partea estetică, pentru a fi mai primitor și pentru cumpărător dar în principal pentru agenții economici care-și desfășoară această activitate de ani de zile în bazar. Este o șansă pentru cei care de 15-20 de ani își desfășoară activitatea în acest bazar, fie că sunt șomeri proveniți din rândurile Carometului sau militari disponibilizați, aici au găsit o resursă pentru a începe un business de familie”, a precizat primarul Marcel Vela.

Mulțumiți de modul cum arată acum bazarul s-au declarat la unison și comercianții. Ioan Dobra, unul din „veteranii”bazarului ne-a spus că „totul s-a schimbat în bine, condițiile nu se compară cu ceea ce a fost, așteptăm doar să fie rezolvată și problema căldurii”.

Potrivit reprezentanților administrației locale, această problemă va fi rezolvată prin amplasarea unui panou fotovoltaic ce va asigura independența energetică a locației însă, pe viitor, se va investi și în amenajarea culoarelor de trecere sau schimbarea mobilierului din bazar.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro