Borcean merge pe mâna austriecilor

Austriecii de la Strabag au frezat deja mai multe străzi și se apucă de asfaltat, mai ales că se anunță și câteva zile cu soare. Iar acest lucru nu poate decât să-l bucure pe Felix Borcean, care mai are o veste bună pentru șoferi: austriecii vor ridica și capacele de canal.

„Atâta vreme cât constructorul este o firmă serioasă, eu nu îmi fac probleme în ce privește organizarea lor de șantier, e o firmă binecunoscută, o firmă cu tradiție și nu cred că vremea sau temperaturile ne vor pune probleme. Lucrarea este complexă, este în totalitate executată de firmă și aici vreau să punctez faptul că vor fi ridicate inclusiv gurile de canal. Austriecii execută practic toată lucrarea, au început cu frezajul pe anumite străzi care vor fi asfaltate în această săptămână, după care, pe final, se vor concentra asupra străzii Ardealului, care va fi închisă o perioadă de timp”, a explicat primarul Caransebeșului.

Edilul a mai adăugat că a propus ca strada Ardealului să fie închisă complet, începând din Pipirig, pentru ca asfaltarea să fie executată așa cum trebuie.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/borcean-merge-pe-mana-austriecilor/2389966/