Cadou de Ziua Indragostitilor de Fotbal

Cadou de Ziua Indragostitilor de Fotbal

Scris de Sorin Rogoz – TIMIŞOARA – ASU Poli Timişoara – FC Caransebeş 1-2 (0-0), într-o partidă de verificare.

Caransebeşenii au deschis scorul în minutul 9, prin Negoescu, care a fructificat o centrare venită de la Săulescu, însă arbitrul a anulat golul pe motiv de ofsaid. În minutul 13, Goşa a prins un şut frumos, cu boltă, de la 30 de metri, însă portarul timişorean a reuşit să scoată de sub bară. Băieţii lui Artimon au mai avut o serie de ocazii, însă nu au reuşit să marcheze în poarta gazdelor, pe lângă gol trecând Negoescu, în minutul 16, Săulescu – minutul 26, şi Lupu, în minutele 28, 42 şi 44. Să mai spunem că, în minutul 18, caransebeşenilor putea să li se acorde o lovitură de la 11 metri, după un fault în careu asupra lui Stoica, însă arbitrul i-a arătat acestuia cartonaşul galben.

Scorul a fost deschis în minutul 52, de Goşa, care a şutat din unghi, în plasa laterală, de pe partea stângă, după o lovitură de colţ executată de Lupu. Gazdele au egalat în minutul 57. Caransebeşenii au preluat conducerea în minutul 59, în urma unei faze în care Artean a fost angajat excelent în adâncime, şutul său necruţător de la 25 de metri oprindu-se în vinclul stâng al porţii timişorene. Până la final, oaspeţii au mai avut ocazii prin Săulescu, Popa şi Boştină, acesta din urmă chiar reuşind să înscrie, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Tehnicianul gugulan a folosit în primele 60 de minute formula Pascal, Cotigă, Goşa, Dinu, Buşu, Pârvu, Artean, Săulescu, Stoica, Lupu şi Negoescu, pentru ca în ultima jumătate de oră să-i introducă pe teren pe Coca, Birău (jucător sub 21 de ani, venit de la Poiana Câmpina), Manea, Barbu, Stancu, Precup, Ungur, Popa (sub 21 de ani, venit de la FCM Braşov), Poiană, Roman şi Boştină.

Gugulanii vor susţine următorul meci de verificare miercuri, 18 februarie, când vor disputa partida retur cu Metalurgistul, la Cugir.

„A fost un joc bun, sunt mulţumit de unele aspecte ale lui, însă am şi unele nemulţumiri, cum ar fi cea legată de pierderea posesiei, însă avem timpul necesar să le remediem. A fost un meci care ne ajută. Mai avem de lucru la tempo şi la tactică, însă, aşa cum am mai spus, cred că avem suficient timp să corectăm aceste neajunsuri până la startul returului. Şi aş mai vrea să le mulţumesc celor de la ASU Poli pentru condiţiile excelente pe care le-au creat pentru disputarea acestui meci”, ne-a declarat după meci antrenorul lui FC Caransebeş, Alin Artimon.

Sursa: http://www.caon.ro/cadou-de-ziua-indragostitilor-de-fotbal/1505053