Camere video pentru cei certati cu mediul

Camere video pentru cei certati cu mediul

CARANSEBES – Municipalitatea se pregateste deja de curatenia de primavara. Pe raza urbei vor fi amenajate doua haldine provizorii, unde localnicii vor putea depozita deseurile rezultate din curatarea gradinilor sau din lucrari de constructii, operatorul local de salubritate fiind cel care va înstiinta oamenii de aceste doua locatii.

,,Vom oferi solutii alternative prin niste haldine pentru resturile de constructii si cele vegetale, din care noi periodic sa le preluam si sa le transportam în spatiile noastre din zonele Caromet si Caransebesul Nou. Cei de la Transal vor înstiinta exact oamenii printr-o carte postala, de unde vor afla si sanctiunile pecuniare pentru cei care arunca deseurile în alte zone decât cele legale”, a explicat primarul Marcel Vela decizia administratiei locale.

Pe de alta parte, edilul-sef a avertizat ca actualele focare, în care cetateni certati cu spiritul de gospodar arunca gunoaie necontrolat, vor fi dotate cu camere de luat vederi. ,,Nu putem sa pazim 24 de ore din 24 sub podul de la Sebes, în Valea Potocului, pe câmp la Jupa sau la Uzina de Apa. Cred ca aceste camere video si amenzile vor mai tempera din aplombul celor certati cu mediul si cu legea”, a mai adaugat Vela.

Lidia Almajanu

Sursa: http://www.caon.ro/