Caransebesenii se mandresc cu 12 medalii in 2018

Caransebesenii se mandresc cu 12 medalii in 2018

Scris de Ștefan Moraru – CARAȘ-SEVERIN – Anul 2018 a fost unul bun pentru atletismul caransebeșean, apreciază antrenorul emerit Cristian Dragomir. Bilanțul cuprinde o medalie internațională și alte 11 cucerite în competițiile majore interne.
„Avem o medalie internațională, o medalie de bronz la un campionat balcanic, pe care a câștigat-o Sorina Ciuche în proba de 800 de metri. Sorina a și alergat un timp foarte bun, 2 minute 15 secunde și 96 de sutimi, aproape de baremul pe care trebuie să-l facă în 2019 ca să participe la FOTE. Din spate mai vin două fetițe de excepție, cu un an, respectiv doi, mai mici, este vorba despre Hanni Brecica și Denisa Ludica, care sunt și ele medaliate. Totalul de medalii n-a fost foarte mare, 11 medalii am luat la campionate naționale și una internațională. Sigur, vorbesc doar despre competițiile importante, pentru că sunt destule alte concursuri la care s-au obținut locuri pe podium. De la băieți, am speranțe că vor face atletism serios Lucian Ștefan, care este triplu medaliat, de asemenea mă gândesc la Ionuț Dragomir și Andrei Achim. Acesta ar fi grupul de elită, ca să spun așa, sunt șase sportivi, la care se mai adaugă încă vreo doi-trei de echipă, care au luat medalii cu echipele de cros și ștafetă.

 A suferit o modificare și echipa noastră de antrenori. A plecat Luminița Hamat, care e acum profesoară la Liceul Traian Doda, și a venit în locul ei Roxana Pepa, o fostă atletă de-a mea, absolventă a facultății din Timișoara. S-a adaptat foarte bine și, alături de soții Enache, cred că formăm echipa pe care am visat-o dintotdeauna”, ne-a declarat antrenorul emerit Cristian Dragomir . De asemenea, trei atlete din Caransebeș fac parte din loturile naționale: Sorina Ciuche, la cadete, Hanni Brecica, la junioare III și Cristina Peia la junioare I.