Caransebeșul pregătește terenul pentru asfaltări

CARANSEBEȘ – Conducerea municipalității a fost interpelată astăzi, la finalul ședinței legislativului local, de consilierul Valentin Dascălu cu privire la lucrările de modernizare a străzilor, care pot fi demarate odată cu apariția vremii mai calde!

„Aș vrea să întreb conducerea Primăriei dacă s-a luat în considerare să demarăm lucrările de investiții pe care le avem prevăzute, că acum se poate lucra la niște trotuare, la niște străzi, poate au început și noi nu știm. E bine să mai facem niște asfaltări”, le-a spus consilierul PSD primarului Felix Borcean și viceprimarului Marius Isac, anunțându-i totodată că va umbla mai mult timp prin oraș să vadă lucrările, odată ce ultima ordonanță militară a mărit perioada pe care persoanele de peste 65 de ani o pot petrece afară din casă.

I-a răspuns lui Dascălu chiar edilul Caransebeșului, potrivit căruia lucrări mai mici au fost demarate deja, în timp ce pentru cele de anvergură acum se organizează licitațiile, accentul fiind pus pe aleile dintre blocuri și pe străzile începute anul trecut.

„Nu ne-am atins încă de bugetul de investiții și de bugetul SPIR-ului. Am început lucrările pentru reparații străzi, se fac licitațiile pentru obiectivele pe care ni le-am propus. Vorbim de aleile din cartiere, Pipirig, Balta Sărată, Cazărmii, Țarinei. Străzile le-am mai regândit puțin, n-o să mai reparăm de exemplu Simion Bărnuțiu, care nu este chiar atât de afectată, în schimb aș vrea să facem lucrări de reparații pe strada din spate de la Gara Mică și pe jumătate din Tudor Vladimirescu, pentru a da o fluență mai mare traficului, pentru a nu fi aglomerație pe strada Ardealului. Evident vom finaliza străzile începute anul trecut, Iancu Laurențiu este gata pentru terasament și asfalt, la fel pe Pinilor. Să vedem cum stăm cu banii, n-are rost să promitem, inenția mea era de a asfalta I.C.Brătianu, paralelă cu calea ferată în Racovița, să vedem cum ne gospodărim”, a concluzionat primarul Felix Borcean.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/caransebesul-pregateste-terenul-pentru-asfaltari/2373976/