„Cei care vor parcări gratuite sunt în campanie electorală!”

 

Apariția unor noi parcări cu plată în Caransebeș nu a picat bine proprietarilor de mașini. Spre exemplu, să luăm parcarea din fața spitalului, acolo unde cei mai nemulțumiți sunt mulți dintre cei aproape 400 de angajați care își lăsau acolo mașinile cât timp erau la program. Vorbim de cei care nu prindeau locurile de parcare din interiorul spitalului, de lângă bisericuță sau din spatele clădirii. Iar prin consiliul local s-au auzit deja voci, odată cu intrarea neoficială în campania electorală, că la spital, dar și în alte zone, parcările cu plată ar trebui eliminate. Asta după ce aceiași aleși locali au fost, nu demult, de acord cu aceste parcări. O măsură pe care managerul spitalului, Adrian Dumbravă, o consideră puțin cam… populistă.

„Vrem doar gratuități! Alo, cu 2 lei pe oră nu sărăcește nimeni, așa e civilizat. Cei care vor gratuități, mă refer la consilieri, sunt în campanie electorală, păi hai să nu mai plătim nici gunoiul! Eu sunt de acord cu taxa pe parcări, parcările sunt o problemă în toată lumea. Toți vrem să se facă lucruri mari în oraș, dar ce înseamnă 500 de lei pe an ca să poți parca unde vrei, e mai puțin de 50 de lei pe lună. Eu aș putea să spun <<banii din parcările din fața spitalului mi-i dați mie la spital>>. Locurile de parcare de afară ar trebui să fie cu precădere pentru vizitatori. Personalul medical, mai ales cei din Caransebeș, trebuie să înțeleagă că mai trebuie mers și cu alte mijloace de transport.”, le-a transmis managerul Dumbravă angajaților pe care-i conduce.

Totuși, la final, acesta a avut și o veste bună pentru angajații care vin cu mașina la serviciu, în sensul că se vor amenaja și alte locuri de parcare în incintă, fără plată, evident: „Noi avem pe platou, lângă bisericuța de lemn, locuri de parcare. În spate, către ambulanță, mai avem o parcare tot cu vreo 20 de locuri pentru personalul medical. Se parchează și pe platoul din spatele spitalului și o să mai amenajăm o parcare de 20-30 de locuri pentru personal, pe lângă magazii, acolo am identificat încă un teren.”

JCS-Răzvan Mihalcea

Sursa: https://caon.ro/cei-care-vor-parcari-gratuite-sunt-in-campanie-electorala/2418622/