„Chipuri” noi pentru liceele caransebesene

„Chipuri” noi pentru liceele caransebesene

CARANSEBEŞ – Imaginea Liceului Tehnologic „Dacia” din Caransebeș se va schimba radical odată cu înlocuirea actualelor geamuri din lemn, vechi și depășite din punct de vedere al confortului termic și fonic.

Administrația locală a alocat deja 160.000 de lei pentru această operațiune de înnoire a liceului, lucrările efective urmând a fi demarate imediat ce se finalizează procedurile de atribuire a contractului. Pentru că la parterul clădirii cu trei etaje sunt montate deja geamuri termopan, acestea vor fi demontate și folosite în partea din spate a liceului.

 „Geamurile de la parter sunt cu probleme în sensul că nu le putem spăla de pe interior, iar la etajul trei nu le putem spăla cu scara. Primind aceste fonduri de la Primărie, vom schimba absolut toate geamurile din clădirea nouă și ce recuperăm le punem în spate, la ateliere”, a declarat directoarea unității de învățământ, Daniela Tocuț.

Fonduri pentru reabilitare a primit din partea muncipalității și Liceul „Traian Doda”, aproximativ 35.000 de lei. Banii vor fi folosiți, potrivit directorului Felix Borceanu, pentru zugrăveli interioare și refacerea toaletelor atît în clădirea liceului cât și în corpul de clădire de la Școala Generală nr. 8.

Sursa: http://www.caon.ro/