Cine este Isac și când a fost ales vice?

După publicarea articolului în care Marius Isac, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), promitea că lucrările la respectivul tronson cu probleme vor începe până în 20 februarie, unii dintre cititori ne-au întrebat: cine este, domnilor, acest Marius Isac? Când a fost ales? Este serios? Le spunem oamenilor că nu știm detalii despre seriozitatea lui Isac, are timp să o demonstreze, dar le putem spune că a fost ales în ședința maraton a CJ, de la finele lunii ianuarie.

„Avem un nou vicepreşedinte, pe Marius Isac, şi sperăm să mergem mai departe şi să facem treabă aşa cum am promis. Mă bucur că am găsit unitate, că am reuşit să trecem peste nişte momente mai delicate, dar am demonstrat că suntem uniţi şi cred că rezultatele le putem aştepta. De când a venit m-a ajutat foarte mult, în ultimul timp s-a ocupat de partea de asistenţă socială, acolo am deschis nişte fronturi, sunt probleme delicate şi una din sarcinile dânsului va fi să gestioneze acest sector de asistenţă socială şi protecţia copilului“, a precizat președintele CJ, Romeo Dunca, imediat după alegerea vicelui.

Marius Isac a fost patru ani viceprimar al Caransebeșului, însă susține că la Consiliul Județean treburile sunt mai complexe: „De trei luni de zile sunt alături de domnul preşedinte mai mult pentru a observa ce se întâmplă aici şi a lua contact cu administraţia la nivel judeţean. Este altceva față de ce a fost la Primăria Caransebeș, este mult mai complex, dar nu e imposibil şi nu se pune problema să nu facem faţă“.

Să sperăm că așa va fi și chiar nu va fi imposibilă ordinea la Asistență Socială sau realizarea unor proiecte importante pentru județ!

JCS-Nina Curița

Sursa: https://caon.ro/cine-este-isac-si-cand-a-fost-ales-vice/2382584/