Ciolacu și Grindeanu merg pe mâna lui Felix Borcean

„Aș vrea astăzi să-i mulțumesc lui Felix pentru găzduire și mai ales pentru această primărie superbă și sper ca împreună să găsim resursele financiare pentru o modernizare totală a unui edificiu din punctul meu de vedere, fără să supăr pe nimeni, cea mai frumoasă primărie din Banat. Sunt ferm convins, Felix, că o să realizezi acest proiect în următorul mandat, pentru că eu cred în continuitate și mai ales în continuitatea oamenilor care transformă din temelii un oraș.”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu.

În aceeași notă a fost și vechiul prieten al lui Felix Borcean, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu„Felix e fostul meu coleg de liceu, al meu și al lui Silviu, este prietenul meu. Cred că am contribuit într-un moment greu al lui Felix, în 2020, când niște domni s-au gândit să-l trimită la pensie înainte de pensionare și au vrut să lase moștenire, chiar dacă adoptiv, la cineva. Îi mulțumesc lui Felix pentru decizia corectă de a veni în partidul care l-a susținut în 2020. Pentru mine e o bucurie și o mândrie că avem primar la Caransebeș și cu Felix o să mă mândresc tot timpul!”

Și ca să fie clar pentru toată lumea, Sorin Grindeanu, întrebat dacă s-a lămurit problema candidatului PSD la Primăria Caransebeș, a clarificat chestiunea. „Păi nu am anunțat mai înainte și eu, și domnul prim-ministru cine-i candidat? Păi ce-am făcut noi mai devreme?”, a precizat Grindeanu, completat de Marcel Ciolacu: „Am anunțat amândoi!” Anunț care a înecat corăbiile celor care se vedeau deja în 2024 în fotoliul de primar al Caransebeșului!

Potrivit președintelui PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, candidații PSD pentru 2024 vor fi anunțați oficial în perioada următoare, în ordinea firească, cele două municipii, apoi orașele și comunele, existând încă localități unde social-democrații nu au stabilit cu ce  candidați vor merge la primării.

JCS-Nina Curița

Sursa: https://caon.ro/ciolacu-si-grindeanu-merg-pe-mana-lui-felix-borcean/2415949/