Concesionarile ieftine atrag investitori tari

Concesionarile ieftine atrag investitori tari

CARANSEBEŞ – În municipiul de pe Timiş şi Sebeş s-ar putea fabrica inclusiv componente pentru iPhone.

Municipalitatea are așteptări mari în acest an în ceea ce privește investițiile străine. Cel puțin trei astfel de afaceri ar putea fi demarate în urbea gugulană în 2014, asta pentru că administrația locală vine în sprijinul cu numeorase facilități.

 „O să vină elvețienii de la Globernica pentru fabrica de peleți, o să vină italienii de la Rowo pentru mobilă și în premieră vă pot anunța că s-ar putea, în viitorul apropiat, la Caransebeș să se facă produse interesante, componente pentru iPhone, tot de către un investitor străin. Cred că ceea ce oferim noi investitorilor, rapid și eficient, face ca aceștia să se îndrepte către noi. Vă dau un singur exemplu, noi concesionăm în Caransebeș cu 5 eurocenți pe metru pătrat parcelele din cele trei zone industriale iar în alte localități se concesionează terenurile la un preț de şapte ori mai mare, evident că un investitor ne va alege pe noi. Ca și administrație locală, trebuie să atragem cât mai mulți investitori ca să realizăm locuri de muncă și să facem din Caransebeș un oraș prosper”, a precizat primarul Marcel Vela.

Potrivit acestuia, de la an la an oferta de locuri de muncă din Caransebeș a crescut, datorită preocupării municipalității de a oferi soluții atractive pentru investitori.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/