Criza Covid-19 ne-a dat socotelile peste cap!

Chiar dacă situația s-a mai calmat în ceea ce privește persoanele carantinate în Caransebeș, adică în prezent nu mai sunt astfel de cazuri, conducerea municipalității speră să-și recupereze cheltuielile avute până acum cu carantinații, pentru că toate acestea au fost suportate din bugetul local. Iar dacă la începutul anului, primarul Felix Borcean își făcuse niște planuri pentru investiții, criza Covid-19 le-a dat peste cap.

„Trebuie menționat un lucru foarte important, că toate fondurile destinate carantinării acestor persoane sunt suportate, în momentul de față, din bugetul local, și sperăm la un moment dat să fie decontate. Sunt sume foarte mari, pe lângă sumele alocate spitalului, iată că ne-am procopsit și cu această problemă, repet, sperăm că vor fi decontate, ca să mai echilibrăm și noi bugetul local, în condițiile în care trebuie să ne gândim că după această criză, nici încasările la bugetul local nu vor mai fi aceleași pe care noi le-am proiectat la începutul anului, când am spus că avem un buget destul de bun față de anii precedenți. Iată că această criză ne-a dat socotelile peste cap și pentru partea a doua a anului nu avem așteptări foarte mari”, a precizat primarul Felix Borcean.

La Caransebeș au fost carantinate persoane atât în spații puse la dispoziție de administrația locală, cât și în hoteluri.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/criza-covid-19-ne-a-dat-socotelile-peste-cap/2373856/

[the_ad id=”8461″]