Cum va arăta Liceul „Decebal“ modernizat

Liceul Tehnologic Decebal din Pipirig va fi complet reabilitat energetic. Termen de execuție, 12 luni!“, a punctat, scurt și la obiect, edilul pe rețelele de socializare. Borcean a semnat contractul cu asocierea de firme care se va ocupa de lucrări la finele lunii februarie.

Liceul Tehnologic „Decebal” va suferi schimbări majore prin renovarea generală a clădirii, izolarea termică a pereților exteriori și a planșeului, înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare cu tâmplărie performantă energetic, montarea de sisteme de ventilare a aerului cu recuperare de căldură, sisteme de panouri fotovoltaice și de iluminat de tip LED.

Și pentru alte unități de învățământ din Caransebeș urmează reabilitarea energetică, proiectele fiind în faza de desemnare a constructorilor. „În această primăvară demarează lucrări de amploare la unitățile de învățământ. În maxim doi ani întreaga rețea școlară va fi complet modernizată, astfel încât condițiile de educare ale elevilor din Caransebeș vor fi la cele mai înalte standarde.”, precizat luna trecută primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/cum-va-arata-liceul-decebal-modernizat/2419178/