Curg proiectele și la Caransebeș

Prima veste bună a venit de la Administrația Fondului pentru Mediu, care a aprobat proiectul depus de Primăria Caransebeș, intitulat „Creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic Dacia din municipiul Caransebeș”. Pentru realizarea acestui obiectiv, finanțarea obținută de Primăria Caransebeș este de 5.738.539, 28 lei.

„Am primit vestea că am mai câștigat un proiect din multele depuse, nici nu mai știu câte sunt, pe Fondul de Mediu, de reabilitare energetică a Liceului Tehnologic Dacia, fostul Lemn, cum e cunoscut îndeobște în Caransebeș. Am întregit practic noianul acesta de proiecte și închidem anul cu un procentaj de 98 la sută, zic eu, de proiecte depuse și aprobate la finanțare. Iar city managerul Florin Bogdea a semnat în 30 decembrie la București alte trei contracte. A fost un an rodnic și, iată, până în ultimele zile primim vești bune”, a spus primarul Felix Borcean.

Contractele semnate de city manager, amintite de edil, se referă la „Promovarea infrastructurii de alimentare a vehiculelor electrice în Municipiul Caransebeș – valoare finanțată 2.929.006,50 lei (20 puncte de alimentare)”, „Renovare energetică Grădiniță PP4 din Municipiul Caransebeș – valoare proiect 4.624.081.14 lei” și „Renovare energetică Liceul Tehnologic Decebal Caransebeș – valoare proiect 14.300.112,69 lei”.

JCS-R.M.