DARURI PENTRU CEI MICI

Primarul Felix Borcean și o parte a echipei de implementare a proiectului „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș” au mers astăzi la centrul de zi care funcționează în incinta Liceului Tehnologic „Decebal”, cu daruri pentru micuții care beneficiază de programul after-school realizat prin proiect. Micuții le-au pregătit oaspeților colinde și poezii, iar efortul lor a fost răsplătit cu cadouri de Moș Crăciun.

„Împreună cu dl primar am adus o bucurie copiilor acestui centru care ne-au colindat, au recitat poezii, mă bucur foarte tare că am reușit să le aducem o bucurie, pentru că ei sunt o parte importantă a proiectului nostru, sunt bucuria acestui proiect. Mulțumesc și echipei de implementare, rezultatele se pot vedea cu ochiul liber”, a declarat managerul proiectului, Gabriela Bănăduc.

„Sunt 130 de copii, vin după școală la centrul nostru de zi, au o masă caldă, au studiu suplimentar, își fac temele. Sunt copii care fac parte din familii defavorizate, din zonele marginalizate ale Caransebeșului”, a precizat și Ema Budimir, din partea OSPD Caransebeș, partener în proiect.

„Am fost invitați astăzi aici și nu puteam veni cu mâna goală, am venit cu daruri pentru că azi cei mici au fost și colindători, i-am invitat la anul să vină ei la noi. Aceste clase de la Liceul Decebal erau dezafectate, pentru acest proiect Primăria a reabilitat sălile, iar copiii beneficiază acum de condiții bune pentru after-school”, a spus și primarul Felix Borcean, care a împărțit darurile celor mici.

Edilul a fost prezent recent și la centrul de zi al celuilalt partener în proiect, Episcopia Caransebeșului, unde, de asemenea, a văzut condițiile excelente în care copiii își desfășoară activitățile în proiectul din care mai fac parte Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș și Colegiul Național „Traian Doda”.

Sursa: https://www.facebook.com/primariacaransebes