Get Adobe Flash player

Deja se stie. Gugulanii nu vor plati taxe mari

Scris de R.M. – CARANSEBEŞ – Chiar dacă bugetul local nu este unul foarte generos, la Caransebeș impozitele și taxele locale nu vor fi majorate în 2018. Decizia a fost luată zilele trecute de legislativul local, acesta fiind unul din puținele puncte în care a existat consens între majoritatea liberală și opoziția social-democrată.

Se mențin, de asemenea, facilitățile fiscale acordate contribuabililor. Mai mult, a fost aprobată și anularea, atât pentru persoanele fizice cât și cele juridice, a creanțelor restante în sumă mai mică de 40 de lei inclusiv, pentru pozițiile de rol care au restanțe și sunt mai vechi de 1 ianuarie 2018 pe fiecare sursă în parte (impozit clădiri, terenuri, mijloace de transport).

„Au fost aprobate și taxele și impozitele pe 2018. Evident aici nu au fost comentarii, pentru că, deși bugetul local a avut de suferit anul acesta, nu doar prin majorările salariale de la nivelul administrației locale, am propus menținerea impozitelor și taxelor locale în forma actuală și pentru anul viitor, atât pentru Caransebeș cât și pentru Jupa”, a precizat primarul Felix Borcean.

Municipalitatea mai speră și ca mașinile ecologice să-și facă tot mai simțită prezența în Caransebeș, mai ales că proprietarii acestora vor beneficia de un impozit redus cu minim 50 la sută pentru astfel de mijloace de transport.

Sursa: http://www.caon.ro/deja-se-stie-gugulanii-nu-vor-plati-taxe-mari/1822751

 

2 Responses to Deja se stie. Gugulanii nu vor plati taxe mari

  • Pingback: Deja se stie. Gugulanii nu vor plati taxe mari | InfoCaransebes

  • FLOREA VASILE spune:

    Multumim pentru asta!
    Totusi ar trebui sa va ganditi si la faptul ca o parte a populatiei trebuie sa suportam cheltuielile de la TRANSAL URBIS cu gunoiul,pentru faptul ca toti angajatii lor nu platesc utilitatile la gunoi,sunt scutiti!!Atunci cei care sunt angajati AQUACARAS sa nu platreasca apa,cei de la primarie sa nu plateasca impozite etc.
    Este normal acest lucru?