Distractie si voie buna la trecerea dintre ani

Distractie si voie buna la trecerea dintre ani

CARANSEBEŞ – Câteva mii de caransebeșeni s-au adunat la miezul nopții trecute în Centrul Civic pentru a petrece și a sărbători trecerea în Noul An.

Pe lângă spectacolul pregătit de municipalitate, cu Konia, Fără Zahăr, Nicoleta Voica, Liliana Laichici și taraful Olanii, miile de oameni s-au bucurat și de spectaculosul foc de artificii care a inundat cerul capitalei gugulanilor timp de un sfert de oră, într-o adevărată cascadă de lumină. Cu puțin timp înainte de miezul nopții, primarul Marcel Vela le-a transmis tuturor localnicilor mesajul de Anul Nou.

„2013 a fost pentru Caransebeș un an bun, un an în care municipiul s-a dezvoltat din punct de vedere urban și edilitar dar mai ales pentru că s-au creat premisele ca 2014 să fie și mai bun. Ne dorim un 2014 mai luminat, mai liniștit, care să readucă pentru fiecare dintre noi zâmbetul pe buze. La mulți ani, Caransebeș, La mulți ani, România!”, le-a transmis edilul celor veniți în zona centrală. A urmat apoi focul de artificii de care oamenii s-au bucurat ca-n fiecare an, prilej cu care s-au ciocnit șampaniile și s-au făcut urările cuvenite intrării în Noul An. Sănătatea a fost principala dorință a caransebeșenilor pentru 2014.

„Să dea Dumnezeu să fim sănătoși, eu, familia mea și toată lumea, asta îmi doresc”, „Sper să vină un an mai bun, cu mai multă sănătate dar și mai mult noroc, mai ales că o să ne căsătorim” au fost câteva din dorințele pe care și le-au pus la cumpăna dintre ani, miile de gugulani adunați în Piața Revoluției.

După terminarea programului folcoric, aceștia s-au îndreptat spre case sau spre petrecerile organizate de mai toate restaurantele cu ștaif din Caransebeș, pentru a continua să sărbătorească venirea lui 2014, un an primit cu multă veselie și speranță în mai bine.

Sursa: http://www.caon.ro/