Dorinel Munteanu investeste la Caransebes

Dorinel Munteanu investeste la Caransebes

CARANSEBEŞ – Fostul mare internațional cărăşean s-a axat în ultima vreme pe investiţii, următoarea fiind o bază sportivă la Caransebeș.

Aleșii locali au aprobat vineri suprafața de 2.000 de metri pătrați în Parcul Teiuș necesară amenajării terenului acoperit de fotbal sintetic dar și a vestiarelor și celorlalte facilități oferite.

„Am fost deschiși la propunerea unui bănățean adevărat,Dorinel Munteanu, și sperăm ca această nouă investiție în zona de agrement să facă din Teiuș un loc și mai atractiv, și mai căutat de tineret, de turiști sau, de ce nu, de oamenii obișnuiți care vin să se recreeze acolo”, a explicat primarul Marcel Vela. În aceeași ședință de vineri, consilierii locali le-au dat o veste proastă crescătorilor de animale din Caransebeș, reziliind contractul de concesiune pe care aceștia îl aveau pentru pășunea municipiului, din cauza datoriilor pe care crescătorii le au la plata redevenței, peste 70.000 de lei.

Rămânând la capitolul fonduri, trebuie precizat că aleșii locali au dezbătut și o solicitare a Episcopiei Caransebeșului, care a cerut municipalității peste jumătate de milion de lei pentru lucrări la Catedrala Episcopală și la Catedrala „Sf. Gheorghe”, subiect asupra căruia vom reveni în edițiile viitoare.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/