Doua victorii pentru Volei Club Banatul

Doua victorii pentru Volei Club Banatul

CARANSEBEŞ – Nicio emoție pentru voleibaliștii de la Banatul Caransebeș în prima fază a turneului play-off.

Elevii antrenorului Pavel Craia nu au avut probleme în cele două partide disputate vineri și sâmbătă pe teren propriu cu arădenii de la ProVolei, impunându-se cu același scor, 3-0.

„Au fost două meciuri destul de ușoare, îi știam ce joacă, noi am dat cam 70-80 la sută din ceea ce putem. Sperăm să fim la potențial maxim la turneul de calificare 1-4 și apoi la barajul de promovare în Divizia A1″, a declarat Emil Lung, unul din remarcații celor două meciuri, alături de Achimescu, Lelea și Oprișor.

Pentru băieții de la Volei Club Banatul Caransebeș urmează acum turneul de la finele lui martie, când aceștia vor lupta pentru a ajunge la barajul de promovare cu Universitatea Timișoara, LAPI Dej și învingătoarea dintre LPS Bihorul Oradea și Chimszed Cluj Napoca.

„Vă pot spune că turneul 1-4 vine la Caransebeș sută la sută, iar următorul turneu, barajul cu Steaua și Ploiești, sper să-l aducem la Lugoj, e cea mai bună variantă. Am discutat și cu domnul primar Vela care ne-a asigurat că municipalitatea va fi alături de noi și în acest demers. Fără discuție obiectivul nostru a rămas același, promovarea în Divizia A1, și vă promit că o să ajungem pe prima scenă a voleiului masculin românesc”, a precizat și președintele clubului de pe Timiș și Sebeș, Cristian Stepanescu.

Sursa: http://www.caon.ro/